-->

Nieuwe ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert laat alvast van zich horen: “Dat zal zeker niet gebeuren”

Nieuwe ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert laat alvast van zich horen: “Dat zal zeker niet gebeuren”
Maandag 10 Februari 2020 - 19:00   I   Foto: Instagram   I  Bron: HLN  I  

Maandag maakte Het Laatste Nieuws bekend dat Ketnet-acteur Aaron Blommaert de cast van ‘Familie’ zal aanvullen. Hij zal de rol van Raven op zich nemen.

Aaron is ook musicalacteur en is lid van de boysband BOBBY. Hij wordt dus al aanzien als een echt tieneridool. In ‘Familie’ speelt hij de rol van de introverte en mysterieuze Raven. “Een hele eer tussen al die ervaren rotten”, zegt hij. “Gelukkig word ik niet zomaar in het water gegooid. Mijn collega’s Kürt Rogiers en Peter Bulckaen reiken me de zwembandjes aan als mijn persoonlijke begeleiders. Ik kan en mag hen alles vragen."

Aaron zit in zijn laatste jaar economie-talen. “Ik zal de volgende maanden wel wat lessen missen door ‘Familie’, maar mijn leerkrachten weten dat en stellen zich flexibel op", zegt Aaron. "In het eerste trimester speelde ik mee in een musical en toen lukte die combinatie met mijn studies ook. In december was ik voor alles geslaagd. Ik wil mijn diploma absoluut halen en tussendoor ook met BOBBY optreden. Gelukkig ben ik nog single, want tijd voor een lief heb ik echt niet."

TAGS  I  Familie  I  shownieuws  I  Aaron Blommaert