-->

Tomas De Soete verliest gevecht tegen verslaving: “Zoveel spijt”

Tomas De Soete verliest gevecht tegen verslaving: “Zoveel spijt”
Donderdag 20 Februari 2020 - 14:00   I   Foto: Instagram   I  Bron: Humo  I  

Een speciale gast maakt donderdag zijn opwachting in ‘Vandaag over een jaar’: Tomas De Soete (43) komt getuigen over zijn strijd tegen de sigaret.

Helaas heeft de radio- en televisiemaker geen goed nieuws te melden. “Na een jaar en drie dagen ben ik stomweg hervallen”, zegt hij in Humo. “Nog vóór de aflevering is uitgezonden: daar moet je toch echt een stomme kloot voor zijn."

“De reden doet er niet toe, maar het ging om een tegenvaller in mijn privéleven, waardoor ik de permissie van mijn lief (Radio 2-presentatrice Siska Schoeters, nvdr.) had: ‘Allee, ik snap wel dat je een sigaret nodig hebt.’ Eéntje, dacht ik nog. Om er vervolgens weer compleet een verslingerd te zijn. Zoveel spijt!"

Drie per dag

Heeft Tomas nog een poging gewaagd om te stoppen met roken? “Ik kan niet zeggen dat ik opnieuw gestopt ben, maar ik zet nu wel stappen in die richting: ik hou het bij drie sigaretten per dag. Dat zijn er drie te veel, ik weet het. Maar binnenkort stop ik écht. Ik weet wat je denkt: veel geblaat, weinig wol. Ik ben vooral het kalf dat na een jaar hervallen is. Zelfs mijn ouders weten het nog niet”, lacht hij.

TAGS  I  Tomas De Soete  I  Siska Schoeters  I  shownieuws