-->

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ onthult pikant geheim over haar huwelijksnacht met Stijn: “Wij hebben dat toen gedaan, ja”

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ onthult pikant geheim over haar huwelijksnacht met Stijn: “Wij hebben dat toen gedaan, ja”
Donderdag 5 Maart 2020 - 07:00   I   Foto: Instagram   I  Bron: Story  I  

Nuria Gilizintinova (31) werd in het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Stijn Van Poucke (41). Kijkers zullen zich vast en zeker herinneren dat het niet meteen liefde op het eerste gezicht was.

"Hij leek zo’n stijve hark”, aldus Nuria in haar column voor Story.” Tot we met elkaar aan de praat raakten en ik moest vaststellen dat hij best tof was.” Zo tof dat ze tijdens hun huwelijksnacht toch al een stapje verder gingen. “Bijna niemand wist dit al, maar Stijn en ik hebben onze eerste kus al gedeeld tijdens onze huwelijksnacht."

“Onderweg naar het hotel vroeg Stijn of hij mij écht mocht kussen. Ik weigerde, was er nog niet klaar voor”, geeft Nuria toe. “Maar na nóg een fles champagne waren we allebei lichtjes dronken en nam ik het heft in eigen handen: ik heb hém gekust."

"Gelukkig zoende hij mij terug. Wat alcohol en adrenaline al niet met een mens kunnen doen… Maar het voelde juist en goed aan. De volgende dag hebben we nauwelijks met elkaar gesproken, door die vreselijke kater. Gelukkig zijn die maar tijdelijk”, besluit ze.

TAGS  I  Nuria  I  shownieuws  I  Blind Getrouwd  I  Stijn