Mannaert geeft belangrijke update over toekomst van Leko

Mannaert geeft belangrijke update over toekomst van Leko
Woensdag 20 Februari 2019 - 14:30   I  

Het is goed mogelijk dat Ivan Leko aan zijn laatste maanden als trainer van Club Brugge bezig is. De Kroaat is straks einde contract en het bestuur van blauw-zwart staat niet te springen om dat te verlengen.

In Salzburg werd CEO Vincent Mannaert door Het Nieuwsblad gevraagd naar de situatie van Leko. “We spreken regelmatig met Ivan Leko”, aldus Mannaert. “We hebben nog geen akkoord over een nieuw contract, maar we zijn het eens over de seizoensdoelen: zo ver mogelijk raken in Europa en onze titel verdedigen.”

Door te stellen dat er nog geen akkoord is over een nieuw contract, zorgde Mannaert voor meer duidelijkheid. Beide partijen zijn dus toch aan het onderhandelen. Of club en trainer er nog zullen uitkomen mét elkaar, moet nog blijken.

"De groep heeft goed gereageerd"

Mannaert is alleszins wel blij met de veerkracht die Club toonde. “Het klopt dat we 2019 niet goed waren begonnen en er wat druk was gekomen. Dat is normaal bij een topclub. Het belangrijkste is dat de groep goed heeft gereageerd in twee belangrijke wedstrijden. De tweede helft tegen Salzburg en de volledige wedstrijden tegen Genk.”

 

TAGS  I  Club Brugge  I  Leko  I  sport  I  voetbal