Dinsdag 7 Juli 2020 - 16:30   I   door Redactie

Kompany verstuurt duidelijke boodschap naar Club Brugge: "Dit hebben jullie niet"

Kompany verstuurt duidelijke boodschap naar Club Brugge:

RSC Anderlecht heeft enkele moeilijke jaren achter de rug. Vanaf volgend seizoen hoopt de Brusselse club er echter opnieuw écht te staan. Met speler-manager, én motivator, Vincent Kompany op kop.

Dinsdag verstuurde Kompany alvast een duidelijke boodschap naar landskampioen Club Brugge en de andere Belgische topclubs. "We worden vaak gezien als luxesupporters, die er alleen zijn als het goed gaat”, aldus Kompany via de officiële kanalen van RSCA.

“Wel, ik heb net het tegenovergestelde gezien. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo intens zou zijn. Als de supporters zo krachtig achter de club staan, dan laten wij dat ook zien op het veld. Ik ben volledig toegewijd, met álles wat ik heb. Mijn hart, mijn ziel, mijn lichaam. Bloed, zweet en tranen."

"Ik wil een Anderlecht met artiesten. Maar artiesten die hard werken"

Kompany merkt voorts ook op dat Anderlecht over iets beschikt dat Club Brugge en co niet hebben. "Anderlecht blijft Anderlecht, er is altijd meer dat telt. Het resultaat én de manier waarop. Ik wil een Anderlecht met artiesten. Maar artiesten die hard werken."

"We willen een ploeg met honger, die vooruit wil. Deze ploeg heeft een enorm potentieel. Ze heeft iets dat andere ploegen niet hebben. Ik kan jullie zeggen dat de staf en spelers klaar zijn", besluit Vince the Prince.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal