-->

Bijzondere nieuwe roeping voor Betty Owczarek uit ‘Big Brother’: “Ik kan niet wachten om eraan te beginnen”

Bijzondere nieuwe roeping voor Betty Owczarek uit ‘Big Brother’: “Ik kan niet wachten om eraan te beginnen”
Woensdag 8 Juli 2020 - 08:00   I   Foto: Facebook   I   door Redactie

Betty Owczarek leerden we in 2000 kennen dankzij haar deelname aan de Vlaamse ‘Big Brother’. Na haar passage in het programma schoot haar carrière al verschillende malen een andere richting uit.

Na ‘Big Brother’ streefde Betty een muzikale carrière na. Met ‘Come To Me’ scoorde ze zelfs een toptienhit en behaalde zij goud. Haar zangcarrière kwam in 2013 tot een einde. Hierna werd ze presentatrice op de softerotische zender Club 41.

In 2016 studeerde Betty af als verpleegkundige, en daarna ging ze zelfs aan de slag als stewardess. En nu gaat ze weer een ander avontuur tegemoet. Ze heeft haar nieuwe studies succesvol afgerond en in september begint ze in het UZ Gent op de dienst radiologie.

“Ik ben zo oneindig dankbaar dat ik die kans krijg om op 44 jarige leeftijd nog dit domein te leren kennen”, schrijft Betty op Facebook. “Ik was al gaan piepen hoe het daar aan toe ging en zag zo een toegewijde collega’s die elkaar helpen! Ik kan niet wachten om hun leerling te zijn daar!! Uzgent, 100000000x dank, I love you oneindig veeeeel!!"

TAGS  I  Betty Owczarek  I  shownieuws