Zwangere vrouw ontwaakt uit coma nadat ze besmet was met Covid-19 en krijgt verschrikkelijk nieuws te horen Buitenland
Buitenland

Zwangere vrouw ontwaakt uit coma nadat ze besmet was met Covid-19 en krijgt verschrikkelijk nieuws te horen

Zwangere vrouw ontwaakt uit coma nadat ze besmet was met Covid-19 en krijgt verschrikkelijk nieuws te horen

Een zeven maanden zwangere vrouw ontwaakte uit haar coma nadat ze besmet was geraakt met het coronavirus. Ze kreeg meteen te horen dat haar ongeboren kind het niet heeft overleefd.

De 29-jarige Marzanne Lennox was 30 weken zwanger toen ze met spoed naar het ziekenhuis in Zuid-Afrika werd gebracht en vanaf 30 juni onmiddellijk werd beademd. Ze lag twee weken aan de beademing in het Life Wilgers Hospital. Haar zuurstofniveau was zeer laag. Haar familie, die haar vanwege de coronavirusbeperkingen Marzanne niet mocht zien, kreeg te horen dat haar ongeboren kind, kort nadat ze aan de beademing moest, was gestorven. Zelf kreeg ze dinsdag pas het verschrikkelijke nieuws te horen, toen ze sterk genoeg was. Haar vader Skip Scheepers zei: "De baby heeft het niet gehaald - hij is bij Jezus." "De pijn gaat gewoon niet weg - we moeten nu beginnen met het organiseren van een begrafenis." Artsen voerden een keizersnede uit om de baby te verwijderen. Haar vader voegde eraan toe: "Ze vertelden haar dat ze de baby vlak voor de operatie hebben verwijderd. Ze was erg emotioneel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws