‘Thuis’-acteur Peter Van de Velde verklapt over zijn personage Jacques: “Ik verwacht hier veel commentaar op” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-acteur Peter Van de Velde verklapt over zijn personage Jacques: “Ik verwacht hier veel commentaar op”

‘Thuis’-acteur Peter Van de Velde verklapt over zijn personage Jacques: “Ik verwacht hier veel commentaar op”

In ‘Thuis’ is er één échte booswicht die er tegenwoordig met kop en schouders bovenuit steekt. De achterbakse Jacques hoort in de gevangenis, maar loopt in de serie toch nog vrij rond. Kijkers van de soap spreken acteur Peter Van de Velde daar ook op aan.

"In de winkel vroeg men mij onlangs nog: ‘Gaat je masker binnenkort eindelijk afvallen?’ Ik dacht eerst dat ze mijn mondmasker bedoelden, maar het ging wel degelijk over Jacques”, lacht Peter in TeveBlad.

“Het begint dus duidelijk te leven bij de kijker”, ziet de acteur. “En met wat er de volgende weken rond hem in ‘Thuis’ staat te gebeuren, verwacht ik nog meer commentaren. Ik geniet ervan als de kijkers geschokt of boos reageren: ‘Meent die dat nu?’ In ‘Thuis’ lopen trouwens ook een paar personages rond die Jacques rauw lusten. Die zouden hun intuïtie beter volgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws