-->

Man slaat 1-jarig dochtertje van zijn vriendin dood: “Een bijzonder gewelddadige aanval”

Man slaat 1-jarig dochtertje van zijn vriendin dood: “Een bijzonder gewelddadige aanval”
Zaterdag 10 Oktober 2020 - 15:30   I   Foto: Pixabay   I  

In het Verenigd Koninkrijk heeft zich een vreselijk incident voorgedaan. Een 1-jarig meisje liep door toedoen van de vriend van haar moeder zulke gruwelijke verwondingen op dat ze eraan overleed. Dat meldt The Sun.

Op 15 oktober van vorig jaar liet Chelsea Crilly (20) haar 1-jarige dochter Orianna achter bij haar partner, Jamie Chadwick (22), om te gaan winkelen. Toen zij thuiskwam huilde de baby en was Chadwick boos en agressief. De volgende dag liet Crilly haar dochter weer bij Chadwick achter en toen ze terugkwam, beweerde hij dat hij op het toilet had gezeten toen Orianna drie treden naar beneden viel.

Orianna werd een dag later naar het Royal Bolton Hospital gebracht, voordat zij naar het Royal Manchester Children's Hospital werd gebracht. De volgende dag stierf zij. Chadwick, wordt ervan beschuldigd haar dood te hebben geslagen. Juryleden aanhoorden dat de verwondingen van de tragische peuter zo ernstig waren dat ze "vergelijkbaar waren met een verkeersongeval".

Bijzonder gewelddadig

Uit een post-mortemonderzoek bleek dat de baby minstens twee dagen eerder ook gebroken ribben en rugletsel had opgelopen. De juryleden kregen te horen dat Crilly eerder al was gewaarschuwd voor het risico van haar vriend. Zowel Chadwick als Crilly verschenen gisteren voor de rechtbank.

Hij wordt beschuldigd van moord, terwijl zij wordt beschuldigd van het veroorzaken of toestaan ​​van de dood van een kind. Beiden pleiten niet schuldig. Peter Wright, de aanklager, zei: "De aanval op haar was bijzonder gewelddadig. Dit was een aanhoudende en gewelddadige, dodelijke aanval op een nogal hulpeloos kind."

TAGS  I  Verenigd Koninkrijk  I  moord  I  kind