Donderdag 22 Oktober 2020 - 22:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

De familie Planckaert krijgt plots keiharde kritiek: Dit is er aan de hand

De familie Planckaert krijgt plots keiharde kritiek: Dit is er aan de hand

Château Planckaert ligt onder vuur bij de Confederatie Bouw. De bekende familie zondigt in het realityprogramma tegen zowat alle regels bij het heropbouwen van het kasteel in Frankrijk. "Eddy en co zijn niet ‘goe bezig’, ook al zongen ze ooit van wel”, klinkt het in een persbericht.

Château Planckaert lokt een miljoen kijkers iedere zondagavond. Zij zien hoe de familie Planckaert een kasteel in Frankrijk probeert opnieuw op te bouwen. Daar komt nu zowaar forse kritiek op.

"Wie in de bouw werkt en dus de nodige veiligheidsregels kent, schrikt zich een bult bij het aanzien van de werkzaamheden van de Planckaerts. Zelfs als klussers zouden ze zich beter aan essentiële veiligheidsvoorschriften houden, zo niet belanden we in één van de volgende afleveringen met één van de familieleden in het ziekenhuis”, meldt de Confederatie Bouw.

“De Planckaerts geven met andere woorden helemaal niet het goede voorbeeld, ook al zijn ze al jaren actief in de bouw- en verbouwsector”, klinkt het. “Maar terwijl bouwbedrijven steeds meer de nadruk leggen op veiligheid, kunnen we bij deze familie ronduit spreken van amateurisme. En dat is in de bouwsector bijzonder gevaarlijk.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Chateau Planckaert  I  shownieuws