Zaterdag 31 Oktober 2020 - 13:30   I   door Redactie

‘Neymar hakt knoop door over transfer en gaat in op monsteraanbieding’

‘Neymar hakt knoop door over transfer en gaat in op monsteraanbieding’

Neymar (28) komt sinds de zomer van 2017 uit voor Paris Saint-Germain. Tijdens de voorbije transferperiodes werd de Braziliaanse vedette meermaals gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona of een overstap naar Real Madrid, maar zover kwam het nooit.

Meer zelfs: het lijkt ook in de toekomst niet meer tot een overstap naar Barcelona of Real Madrid te komen. Volgens Foot Mercato heeft Neymar de knoop doorgehakt: een transfer is niet meer aan de orde, de Braziliaan wil bij PSG blijven.

36 miljoen

Daar moet volgens Neymar wel nog wat tegenover staan. Zo wil hij zijn contract - dat in de zomer van 2022 afloopt - met vijf jaar verlengen. En belangrijker: aan dezelfde voorwaarden als nu. Dat wil zeggen dat Neymar jaarlijks 36 miljoen euro wil blijven opstrijken.

Bij PSG zouden ze van plan zijn om mee te gaan in dat verhaal. De directie van de Parijse grootmacht wil niet het risico lopen om Neymar in de zomer van 2021 voor een bescheiden bedrag te moeten verkopen - of erger: om Neymar in 2022 gratis de deur uit te zien wandelen. Daarom mag Neymar zich binnenkort ook aan een monsteraanbieding verwachten. De Braziliaan zal dan met de glimlach tekenen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Real Madrid