-->

Sam De Bruyn neemt plots afscheid van Qmusic

Sam De Bruyn neemt plots afscheid van Qmusic
Dinsdag 17 November 2020 - 10:24   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Sam De Bruyn stopt als presentator van Qmusic. Dat maakte hij zelf bekend. Sam was sinds 2015 aan de slag bij de radiozender. Het is niet duidelijk wat hij nu gaat doen.

Never waste a good crisis”, begint Sam. “2020 heeft me veel doen nadenken. Angst en onzekerheid zorgen dat we ons willen vastklampen aan alles wat we kunnen. Maar ik ga net heel bewust loslaten. Ik heb besloten dat ik Qmusic verlaat. Dat is geen keuze tegen Q, maar een keuze voor mezelf. Ik heb even tijd en rust nodig."

Geen plan

"Daarom zeg ik liefdevol vaarwel & spring ik in het diepe. Of liever: Ik spring het leven in. Omdat ik voel dat het nodig is om mezelf terug te vinden. Ik heb geen ruzie. Ik heb geen andere plannen. Ik heb wel een man, een hond, twee kippen en een hele hoop vrienden. Dat komt dus helemaal goed", laat Sam de toekomst helemaal open.

De Bruyn was sinds 2015 aan de slag bij Qmusic. Hij kwam over van Studio Brussel. Sinds dit seizoen deed hij de avondspits met Vincent Fierens. Dat gaat hij nog één week doen en dan stopt Sam ermee. 

Fantastische radio

“2020 is voor iedereen een heftig jaar. We hebben alle begrip voor Sam zijn beslissing om even te herbronnen en omarmen hem met veel warmte. Dat neemt niet weg dat we het ongelofelijk jammer vinden dat we de opgewekte radiostem van Sam gaan moeten missen bij Q. We willen hem graag bedanken voor al die jaren fantastische radio. Hij heeft dit altijd met hart en ziel gedaan en ontzettend mooie programma's gemaakt voor onze Qmusic-luisteraars. We wensen Sam alleen maar goeds toe voor de toekomst en hij weet dat onze deur altijd open staat”, vertelt Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio bij DPG Media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn)

TAGS  I  Sam De Bruyn  I  Qmusic  I  shownieuws