Zondag 22 November 2020 - 17:09   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Familie’-kijkers weten het heel zeker: “Daarom doet Hanne plots zo raar”

‘Familie’-kijkers weten het heel zeker: “Daarom doet Hanne plots zo raar”

Zowat iedereen die ‘Familie’ een warm hart toedraagt, vraagt zich af wat er de laatste tijd toch aan de hand is met Hanne. Maar enkele kijkers denken te weten waarom Hanne zich zo vreemd gedraagt.

"Ik denk dat Tony Hanne drogeert. Dat zou in ieder geval verklaren waarom ze plots zo anders doet tegenover Tony en Quinten”, laat een trouwe kijker van de VTM-soap weten op een van de fansites. “Ik denk dat ze zelf ook vermoedt dat er iets mis is, want ze keek zo raar naar Tony met dat etentje…”

Medicatie

“Het is alleszins raar dat ze zich niet meer kon herinneren waar ze Gaston zijn tas had achtergelaten”, reageert iemand. “En als verpleger kan Tony aan allerlei soorten medicatie komen. En hoe verklaar je haar plotse geheugenverlies anders? Ik ben er zeker van dat ook Rudi iets in de mot heeft!"

Voor een ander gaat deze denkpiste – dat Tony Hanne zou drogeren – een brug te ver. “Ik denk dat hij haar gewoon zodanig aan het manipuleren is zodat ze alleen nog maar met hem contact zal willen. Hij probeert haar zo ver te krijgen dat ze aan alles twijfelt zodat ze alleen nog maar hem zal vertrouwen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Familie  I  shownieuws