Dinsdag 24 November 2020 - 14:53   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Simon Mignolet is duidelijk over transfer en vertrek bij Club Brugge

Simon Mignolet is duidelijk over transfer en vertrek bij Club Brugge

Simon Mignolet (32) is ondertussen bezig aan zijn tweede seizoen in loondienst van Club Brugge. Als het van de Rode Duivel afhangt, zal dat zeker en vast niet zijn laatste zijn.

In de zomer werd Mignolet nog in verband gebracht met een snel vertrek bij Club Brugge, maar dat zit er nu niet meer aan te komen. In Het Laatste Nieuws verduidelijkt Mignolet waarom hij recent bijtekende bij blauw-zwart. "Omdat ik me hier heel erg goed voel", aldus de doelman.

"Mijn relatie met het bestuur is super. Met de coaches ook - onze keeperstrainer (Frederic De Boever, red.) verdient trouwens een pluim. Dat heb ik ook tegen de beleidsmensen gezegd. En ik lig goed bij de supporters. Ik ben Club gewoon enorm dankbaar."

Buffon

"Idealiter was ik liever later terug naar België gekomen, maar nu ik er ben, zie ik me hier ook lang blijven. Mijn uitdaging is om bij Club uit te groeien zoals Gianluigi Buffon dat deed bij Juventus. Ik spiegel me aan hem, om mezelf scherp te houden. Daarom train ik ook elke dag alsof ik de tweede doelman ben", besluit Mignolet.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal