Donderdag 26 November 2020 - 21:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

André Hazes waarschuwt zijn collega-coaches in ‘The Voice Senior’: “Dan hebben jullie een groot probleem”

André Hazes waarschuwt zijn collega-coaches in ‘The Voice Senior’: “Dan hebben jullie een groot probleem”

‘The Voice Senior’ heeft zijn start niet gemist. Maar liefst 1.2 miljoen kijkers genoten vorige week van de eerste Blind Auditions. Nu vrijdag 27 november om 20.40 gaat de muzikale zoektocht op VTM naar de beste senior-stem van Vlaanderen verder.

Tijdens de tweede Blind Auditions probeert een nieuwe lading enthousiaste 60-plussers een plekje te veroveren in het team van Walter Grootaers, Sam Gooris, Karen Damen of André Hazes. ’The Voice Senior’-kandidaat Nini blikt alvast terug op een onvergetelijke auditie waarbij ze een uniek voorstel krijgt van Sam Gooris: “Wil je even wisselen van plaats?“ 

Nini neemt plaats in de rode draaistoelen en krijgt meteen een auditie voorgeschoteld van coach André die het liedje ‘Leef’ brengt. “Als jullie niet drukken, dan hebben jullie een probleem”, lacht André. Maar drukken de coaches ook voor Nini zelf af?

I rest my case

Tijdens de tweede Blind Auditions halen niet alleen de kandidaten, maar ook de coaches alles uit de kast om de grootste zangtalenten voor hun team te winnen. Sam gaat ver en smeekt zelfs op zijn blote knieën, Karen gooit haar charmes in de strijd, Walter benadrukt de eindeloze mogelijkheden binnen zijn team en ook André pakt het sluw aan: “Iemand die eruitziet als mijn vader kan niet anders dan voor mij kiezen, toch?!” En daarmee overtuigt hij zelfs concullega Walter: “Je hebt daar een punt, André. I rest my case."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  shownieuws