Dolenthousiaste ‘Thuis’-kijkers zijn er zeker van: “Hij wordt de nieuwe vriend van Olivia” Buitenland
Buitenland

Dolenthousiaste ‘Thuis’-kijkers zijn er zeker van: “Hij wordt de nieuwe vriend van Olivia”

Dolenthousiaste ‘Thuis’-kijkers zijn er zeker van: “Hij wordt de nieuwe vriend van Olivia”

Dinsdag dook niemand minder dan Olivia opnieuw op in ‘Thuis’. Samen met Tamara en Dieter waren ook de kijkers achteraf enorm uitgelaten over haar wederoptreden.

Olivia, al jaar en dag een van de topfavorietjes van de ‘Thuis’-fans, was een jaar lang au pair in Londen. Maar nu ze definitief terug lijkt te zijn, kunnen de speculaties over haar toekomst in de Eén-reeks uiteraard beginnen. Vooral haar liefdesleven wakkert de interesse op.

En het ziet ernaar uit dat de kijkers nu al weten wie de nieuwe liefde in haar leven is, namelijk het personage dat Stan Van Samang zal spelen. “Ik denk dat haar lief Stan van Samang is, want ze zeiden dat hij ook voor het nieuwe jaar erin kwam!”, schrijft iemand enthousiast.

Nieuwe klant

“Olivia is niet alleen teruggekeerd uit het Verenigd Koninkrijk”, weet een trouwe kijker. “Haar nieuwe vlam is immers ook mee, nietwaar Stan van Samang?” “Klopt”, reageert een ander. “Want Stan kwam ook eind december. En volgende week staat er in de boekjes dat Bowie een nieuwe klant heeft, dus dat zal Stan zijn en zo zal ook Lowie de nieuwe vriend van Olivia leren kennen”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws