Zaterdag 16 Januari 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Antwerp-preses Gheysens wil concurrentie omverblazen met deze stunttransfer'

'Antwerp-preses Gheysens wil concurrentie omverblazen met deze stunttransfer'

De Gouden Schoen doet Antwerp dromen van meer. Paul Gheysens heeft de smaak van het succes te pakken en wil zijn supporters graag nog verwennen met een grote naam.

Succes smaakt altijd naar meer. En als je geld genoeg hebt, kan je dan al eens uitpakken. Dat is in een notendop wat Paul Gheysens, voorzitter van Antwerp van plan is. De ontgoocheling over het vertrek van Ivan Leko is weg, de triomf van Refaelov heeft zijn vizier opnieuw naar de toekomst doen richten.

Hij wil de sportieve neergang van de laatste speeldagen stoppen en de concurrentie omverblazen met een stunttransfer. En daar komt Moussa Dembélé (33) in beeld. De gewezen Rode Duivel zit in de herfst van zijn carrière en ziet zich mogelijk verplicht om straks zijn Chinese club Guangzhou R&F te verlaten. Door een nieuw wetsvoorstel zou hij immers (te) veel moet inleveren.

Dichter bij huis

De gedroomde kans voor Gheysens, zo valt in de wandelgangen te horen, om Dembélé terug naar België te halen. Pluspunt is alleszins dat de middenvelder van Antwerpen is en hij opnieuw dicht bij huis kan komen voetballen.

Dat hij uit de jeugd van Beerschot komt zou dan weer minder meespelen. Sportief zou zijn transfer Antwerp alleszins een serieuze stap dichter bij de absolute Belgische top brengen. En tegelijkertijd de aantrekkingskracht van de club verhogen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Paul Gheysens  I  sport  I  voetbal