-->

Bart De Pauw en zijn vrouw Ines zwaar onder vuur: "Compleet belachelijk"

Bart De Pauw en zijn vrouw Ines zwaar onder vuur:
Zaterdag 10 April 2021 - 15:42   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Bart De Pauw werd in 2017 ontslagen door de VRT nadat hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag. Hilde Van Mieghem nam het van in het begin op voor de vrouwen die zich nu burgerlijke partij stellen in de rechtszaak tegen de televisiemaker.

"Laat ik duidelijk zeggen: ik ben niet tégen Bart De Pauw, ik kom op vóór de vrouwen in deze zaak. Dat is de nuance”, zegt Van Mieghem in De Morgen. “Ik vind De Pauw een geniale tv-maker, een getalenteerde kerel. Hij mag van mij nog duizend programma's maken. Maar hij heeft deze zaak helemaal over zichzelf afgeroepen.” Ook in de ‘Telefacts NU’-reconstructie maakten Bart De Pauw en zijn vrouw Ines De Vos volgens Van Mieghem geen te beste beurt.

"Ik vind dat zo pijnlijk om te zien bij De Pauw en zijn vrouw: die vermoorde onschuld, dat zelfbeklag”, is de actrice streng. “En ondertussen word ik voorgesteld als de kwaaie wraakgodin. Na die ‘Telefacts’-uitzending zijn er mensen die me zien als de geslepen organisator van een grote samenzwering tegen arm Bartje. Compleet belachelijk."

TAGS  I  Bart De Pauw  I  Hilde Van Mieghem  I  shownieuws