Zondag 7 Maart 2021 - 16:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Willy Sommers verrast: “Daarom stuurde Jeroen Meus mij een berichtje”

Willy Sommers verrast: “Daarom stuurde Jeroen Meus mij een berichtje”

Willy Sommers gooit momenteel hoge ogen met zijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’. Hij krijgt lof vanuit alle hoeken van België. Ook zijn bekende collega’s vertellen hem hoe goed ze zijn liedjes vinden in het VTM-programma.

“Zo stuurde Jeroen Meus mij pas nog ’n berichtje: ‘Proficiat voor uw prestatie'", laat Willy weten in Dag Allemaal. "Ben Crabbé liet me weten dat hij mijn covers zeer goed vindt en dat ze perfect passen bij mijn stem, Niels Destadsbader was ook heel positief... Zoveel mensen die mij dit gunnen en zeggen: ‘Amai, Willy, top!’ Dat doet mij uiteraard veel plezier.” 

“Ook Will Tura is heel attent", zegt de zanger. "Zoals jullie al zagen in de eerste aflevering, belde hij me bij het begin van de opnamen om me succes te wensen. Dat was helemaal niet in scène gezet, zoals sommige mensen denken."

Fantastisch

"Enkele uren voor de eerste uitzending heeft Will mij ook nog eens gebeld", aldus Willy. "‘Ge weet dat ik achter u sta’, zei hij, en dat hij samen met Jenny zou kijken en van onze optredens zou genieten. Ik vind het fantastisch dat wij zo’n goede band hebben."

TAGS  I  Willy Sommers  I  shownieuws