-->

‘Familie’-acteur Aaron Blommaert doet bijzondere onthulling over liefdesperikelen tussen Lars en Veronique

‘Familie’-acteur Aaron Blommaert doet bijzondere onthulling over liefdesperikelen tussen Lars en Veronique
Dinsdag 23 Maart 2021 - 13:30   I   Foto: VTM   I  

Aaron Blommaert speelt sinds vorig jaar mee in ‘Familie’. Hij speelt hierin de rol van Raven, de zoon van Lars De Wulf. Raven en Lars staan deze week weer in het middelpunt van de belangstelling in de populaire VTM-soap.

“Raven zijn eerlijkheid heeft hem altijd enorm gesierd”, zegt Aaron aan Het Laatste Nieuws. “En je weet ondertussen wel dat Raven en Isa elkaar niet toevallig ontmoet hebben. En dus moet Raven echt alles opbiechten aan Isa. En dan is natuurlijk de vraag wat Isa daarvan vindt.”

“Lars zijn libido stijgt evenredig met zijn positie als CEO", klinkt het. "En je weet… Ondertussen zijn de chemie en de liefde tussen Lars en Veronique zo ongelooflijk groot dat Veronique wel beseft: ‘Ik wil hem nog altijd niet kwijt, maar ik kan niet meer aan al zijn lusten voldoen.’ Dus denkt Veronique wel een oplossing te hebben gevonden.”

Gestolen ring

En dan is er ook nog de verhaallijn die handelt over de ring. “Stefanie heeft een tijdje geleden een ring gekregen van Jonas”, aldus Aaron. “Jonas had die ring gevonden in de jukebox. Nu zijn ze ondertussen te weten gekomen dat die ring heel erg duur is en dat die ring ook nog eens gestolen is. Dus wat heeft Stefanie gedaan? Ze heeft die op een veilige plek gelegd waar niemand die kan vinden. Althans, dat dacht ze toch...”

TAGS  I  Familie  I  Aaron Blommaert  I  VTM  I  shownieuws