Maandag 29 Maart 2021 - 09:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘Liefde Voor Muziek’-ster Emma Bale compleet overdonderd: “Een oudere man zei me dit op straat”

‘Liefde Voor Muziek’-ster Emma Bale compleet overdonderd: “Een oudere man zei me dit op straat”

Emma Bale is veruit de jongste artiest in ‘Liefde Voor Muziek’ dit seizoen. Toch houdt ze zich goed staande tussen al die gevestigde waarden. Haar bedoeling was om met haar deelname het publiek kennis te laten maken met haar muziek.

“Ik wil niet opnieuw als 'popprinses' weggezet worden”, benadrukt Emma in Het Nieuwsblad. “Wat een mottig woord. Mijn bedoeling was louter om mijn stempel te drukken. Om puur mezelf te zijn. Appreciëren mensen het, dan win ik weer wat zieltjes. Zo niet, dan ben ik toch een ervaring rijker. Ik zie zo'n programma als een opportuniteit. Niet als opportunisme.”

“Ik ga er niet van uit dat mijn ­deelname me automatisch succes oplevert”, laat de “All I Want’-zangeres weten. “Je moet het nog steeds waarmaken. En meeval hebben. Kijk naar 'Mind Games', mijn eerste single van de plaat. Er stond geen enkele zender te springen om die te draaien.” 

"Mijn kinderen kijken naar jou op"

Liefde Voor Muziek’ is uiteraard een onwaarschijnlijk populair programma. Toch valt het goed mee met Emma’s ‘herwonnen’ bekendheid. “Onlangs liep ik wel door een smalle straat en stopte er plots een auto naast me”, zegt Emma. “Een oudere man die zei: 'Ben jij die zangeres? Mijn kinderen kijken naar je op. Naar iemand als jou mogen ze dat.' Ik was overdonderd.”

TAGS  I  Liefde Voor Muziek  I  Emma Bale  I  shownieuws  I  All I Want  I  Mind Games