Meghan Markle neemt drastische beslissing: “Dit is het enige wat nu van belang is” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle neemt drastische beslissing: “Dit is het enige wat nu van belang is”

Meghan Markle neemt drastische beslissing: “Dit is het enige wat nu van belang is”

Tijdens het interview met Oprah Winfrey verklapten Meghan Markle en prins Harry dat ze in verwachting zijn van een dochtertje. Zo krijgt zoontje Archie er een zusje bij om mee te spelen in hun villa in Californië.

Volgens een bron van Page Six zou het tweede kindje van Meghan en Harry - als alles goed verloopt - thuis worden geboren. Dat zou de wens zijn van Meghan zelf. Daarmee zou het meisje het eerste lid van de Britse koninklijke familie worden dat in de Verenigde Staten wordt geboren.

“Meghans plan was om thuis van Archie te bevallen, maar je weet wat ze zeggen over de beste plannen", aldus de bron in een gesprek met Page Six. "Uiteindelijk adviseerden de dokters om naar het ziekenhuis te gaan."

"Het enige wat ze toen nog belangrijk vond, was een veilige bevalling. Ze heeft nu een prachtig huis in Californië, een hele mooie plek om haar meisje op de wereld te zetten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws