-->

Marthe van K3 heeft erg harde boodschap voor Klaasje

Marthe van K3 heeft erg harde boodschap voor Klaasje
Zondag 11 April 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Klaasje Meijer stopt bij K3. De Nederlandse zal vervangen worden door een andere vrouw, een man of een non-binair persoon. Er schreven zich 22.690 kandidaten in. Studio 100 heeft dat aantal kandidaten intussen teruggebracht naar 1.442. Aan het einde van de maand vinden de preselecties plaats.

Voor Marthe en Hanne is dit in ieder geval spannend, want het gaat hierbij ook over hun toekomst. Zij zullen met de toekomstige persoon nog heel veel moeten samenwerken en optrekken. Hanne en Marthe zullen dan ook nauw betrokken worden bij de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje.

Het is niet duidelijk welke rol Klaasje zelf krijgt in de zoektocht. Straks komt er nog een tv-programma aan om de opvolger aan te duiden. Klaasje zelf liet al verstaan dat ze nog een rol kan spelen, door haar ervaring bijvoorbeeld over te brengen op de nieuweling.

"Jouw mening telt niet"

“We maken er soms mopjes over”, zegt Marthe in Dag Allemaal. “‘Binnenkort gaan we dit doen, maar jij maakt dat niet meer mee, jouw mening maakt dus niet uit.’ Maar dat is met de mantel der liefde."

TAGS  I  Klaasje Meijer  I  K3  I  shownieuws