Kijkers van 'Blind Getrouwd' halen uit naar Marijn: "We zijn het kotsbeu" Buitenland
Buitenland

Kijkers van 'Blind Getrouwd' halen uit naar Marijn: "We zijn het kotsbeu"

Kijkers van 'Blind Getrouwd' halen uit naar Marijn: "We zijn het kotsbeu"

Marijn en Candice uit 'Blind Getrouwd' zijn een populair koppel dit jaar. Toch krijgt Marijn nu ook wel echt kritiek op de sociale media. De reden? Hij probeert Candice volgens de kijkers te veel te pushen om naar zijn dorp Binkom te verhuizen.

"Marijn is lyrisch over de kerktoren van boerendorp Binkom, maar is van mening dat Candice niet vanonder haar Beverense kerktoren wil komen", zegt een kijker. Een andere kijker pikt in: "Marijn ambieert een job als ambassadeur van Binkom."

"Houston, do they have a problem?"

"Ik ben het kotsbeu dat Marijn de baas probeert te spelen van Candice", klinkt het ook nog. Sommige vrezen zelfs voor hun relatie. "Ik voel dat geen een van de twee wil verhuizen.... noch Marijn noch Candice. Hmmmm ... Houston, do they have a problem?"

Nochtans is Candice en Marijn wel het koppel dat het meeste kans maakt om hun huwelijk verder te zetten na het experiment. Het valt nog maar af te wachten of Dennis en Nathalie enerzijds en Hanne en Davy anderzijds het nog een kans zullen geven. Eerder besloten Sven en Veerle al te stoppen met hun experiment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws