Dinsdag 13 April 2021 - 11:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Kijkers van ‘Camping Coppens’ zeggen allemaal hetzelfde over Agnes, de mama van Staf Coppens

Kijkers van ‘Camping Coppens’ zeggen allemaal hetzelfde over Agnes, de mama van Staf Coppens

Maandagavond was het een erg emotionele aflevering van ‘Camping Coppens - Op Weg Naar Zweden’. Het vertrek van Staf Coppens en zijn gezin zorgde voor veel tranen bij familie en vrienden, maar ook de kijkers hielden het niet droog.

“Zo mooi en zo veel liefde in hun familie”, zegt een kijker op de sociale media. “Hier vloeiden de tranen weer, hoor. Veel succes daar in Zweden, Staf, en hopelijk mogen wij u hier nog bewonderen op tv samen met uw broer.” “Prachtig programma, prachtige familie, hier ook traantjes gevloeid”, aldus een ander.

“Zo'n mooi programma”, klinkt het. “Dit is nu al de tweede keer dat ik het niet droog heb kunnen houden. De warmte tussen de broers was te voelen tot in onze huiskamer. En zo mooi dat ze de mama meenemen in die moeilijke omstandigheden.” “Amai, traantje weggepinkt”, reageert nog een kijker. “Zo mooi. Een familie die echt nog aan elkaar hangt. Zeldzaam tegenwoordig! Éen en al liefde."

Veel respect voor Agnes

“Heel veel respect voor de familie Coppens”, lezen we nog. “Ik hield het ook niet droog toen ik ze afscheid van elkaar zag nemen, en chapeau voor Staf dat hij zijn mama mee neemt. Deze mevrouw moet het toch ook heel zwaar hebben, eerst haar man afgeven en dan nog haar andere zonen moeten achterlaten… Respect.” 

“Ik heb veel respect voor Agnes”, schrijft iemand. “Ik denk niet dat ik zoiets gedurfd zou hebben, ondanks dat mijn kinderen volwassen zijn en ik alleen ben na het overlijden van mijn echtgenoot…. En ja, veel traantjes weggepinkt!” En ook: “Wel chique van Agnes, dat ze dat doet. Hopelijk heeft ze het daar goed en kan ze even alles van zich afzetten.”

TAGS  I  Camping Coppens  I  Staf Coppens  I  shownieuws  I  Zweden