-->

Er moet Roxeanne Hazes iets van het hart over haar “dikke tieten”

Er moet Roxeanne Hazes iets van het hart over haar “dikke tieten”
Vrijdag 16 April 2021 - 21:00   I   Foto: Instagram   I  

In een gloednieuwe editie van ELLE vertelt Roxeanne Hazes openhartig over hoe zij zichzelf tegenwoordig ziet. “Ik ben niet zoals veel vrouwen die ik op Instagram zie. I’m okay with that”, klinkt het.

"Tijdens mijn zwangerschap was ik al bezig met dat ik per se die verzorgde moeder wilde zijn, achter een mooie kinderwagen”, laat Roxeanne weten. “Inmiddels bén ik moeder en loop ik vaker in mijn pyjama of joggingpak dan dat ik er amazing uitzie. Het interesseert me gewoon niet.”

"Ik hemel mezelf niet op als ik in de spiegel kijk", vervolgt de zus van André Hazes. "Maar ik denk ook niet: gatverdamme, wat een afschuwelijk mens. Maar: jij mag er ook zijn, met je dikke tieten en je dikke hol.”

"Nu zit ik met de gebakken peren, letterlijk"

Fillers gebruikt Roxeanne nog, al gaat ze er niet meer zo vaak om dan vroeger. “Een duckface wil ik absoluut niet”, klinkt het. “Gewoon net iets meer lip, dat idee. Maar ik ben ook zeker geen vóórstander van fillers. Dat is wat ik mijn volgers op Instagram altijd probeer te zeggen: dat ik dat doe, betekent niet dat jij dat ook moet.” 

“Ik maak er ook geen promotie meer voor, want ik sta niet voor dat schoonheidsideaal”, benadrukt ze. “En fillers zijn tijdelijk hè? Zo’n ingreep als je borsten laten doen, of je billen of je buik, dat is voor altijd. Toen ik op mijn negentiende mijn borsten liet doen wilde ik heel grote tieten. En nu zit ik met de gebakken peren. Letterlijk, want het zijn gewoon zakken.”

TAGS  I  Roxeanne Hazes  I  André Hazes  I  shownieuws