-->

Cath Luyten duidelijk over breuk met Frank Raes: "Ik kon dat onmogelijk negeren"

Cath Luyten duidelijk over breuk met Frank Raes:
Vrijdag 23 April 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

TV-maakste Cath Luyten en voetbalcommentator Frank Raes gingen in 2018 uit elkaar. In een interview met 'Humo' komt Luyten nog eens terug op die breuk. Hoewel ze zich nog wel goed voelde bij Frank, kon ze niet anders dan breken met hem.

"Ik weet natuurlijk wel dat zo’n scheiding iets normaals is geworden, iets triviaals haast - maar zo voelt het niet als je het zelf doormaakt", vertelt Cath in Humo. In 2019, enkele maanden na de breuk met Frank Raes, liet Luyten al noteren dat ze gelukkig was, maar tegelijkertijd ook aan het rouwen was.

"Toen was ik de dingen nog volop aan het verwerken", reageert ze nu. "Het was een rouwproces waarvan ik de impact vooraf totaal verkeerd had ingeschat. Ik moest afscheid nemen van iets dat goed was, me stabiliteit gaf, mijn hele leven was."

"Er was geen andere optie voor mij"

"En ik kan me voorstellen dat mensen nu denken: ‘Doe dat dan gewoon niet?’ Maar er was geen andere optie voor mij. Onder dat geluk zeurde iets dat ik onmogelijk kon negeren. Nu we weer wat verder zijn in de tijd voel ik me… (aarzelt) Dankbaar, wilde ik zeggen, maar dat klopt toch niet helemaal."

"Ik ben wat sterker geworden - dat is het", benadrukt Cath. "Ik zie nu beter wat ik zelf aankan, wat ik waard ben in m’n eentje. Ik weet: als ik er ooit helemaal alleen voor kom te staan, zal ik mezelf kunnen redden", besluit ze.

TAGS  I  Cath Luyten  I  Frank Raes  I  shownieuws  I  voetbal