Dinsdag 27 April 2021 - 14:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ doet straffe onthulling over haar en Marijn: “Dat moest in het geheim gebeuren”

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ doet straffe onthulling over haar en Marijn: “Dat moest in het geheim gebeuren”

Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke werden maandagochtend opgesloten in de Q-Escape Room. Daar werden ze verrast door een bezoekje van Candice Martens en Marijn Lenaerts, het enige koppel dat ‘Blind Getrouwd’ overleefde.

“We zijn nog altijd samen", lacht Candice. “Het gaat heel goed, het is leuk." Al zijn er wel nog steeds discussies over de grote afstand die er tussen hun huizen ligt. “We proberen om die afstand niet zo zwaar te laten doorwegen", aldus Marijn. “We proberen om de momenten waarop we wel samen zijn, gewoon leuk te maken.” 

“We hopen uiteraard nog op vele jaren samen"

Ze zagen elkaar de laatste maanden alleen in het weekend. Dan ging Candice tot bij Marijn in Binkom. “Dat moest altijd wel stiekem gebeuren", zegt ze. “Mensen mochten natuurlijk niet weten dat we nog samen waren." En dus besloot Candice om zichzelf onherkenbaar te maken. “Ik heb thuis een pruik liggen en die had ik dan vaak op. Dan kon ik buiten komen zonder dat mensen me herkenden. Dat was een pruik met lang bruin haar. Daar deed ik dan nog een haarlint bij en hij droeg een pet. Ideaal." 

“Ik denk dat we vooral nog veel plezier willen maken en willen kijken waar onze relatie ons kan brengen", blikt Marijn vooruit. “We hopen uiteraard nog op vele jaren samen. Maar de hamvraag blijft: wanneer gaan we samenwonen en waar?"

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Candice en Marijn  I  shownieuws