Woensdag 5 Mei 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins Charles woedend op prins Harry: “Nu is hij écht te ver gegaan”

Prins Charles woedend op prins Harry: “Nu is hij écht te ver gegaan”

Na het overlijden van de Britse prins Philip hoopte menigeen dat prins Harry zijn verzuurde relatie met de rest van zijn familie eindelijk zou kunnen gladstrijken. Zij kwamen bedrogen uit. Charles vertrok meteen naar zijn buitenverblijf in Wales.

“Om de dood van zijn vader een plaats te geven, maar ook omdat de gesprekken met Harry niets hebben opgeleverd”, aldus de insider in de US Weekly. “Charles had graag vooruitgang gezien, maar het mocht niet zijn. Hij bevindt zich nu op één van de moeilijkste punten in zijn leven. En daar komt nog eens bij kijken dat het koningschap steeds duidelijker in zicht komt.”

"Hij heeft hem nog altijd niet vergeven voor wat tegen Oprah heeft gezegd"

“William denkt al aan de toekomst en weet dat hij en Harry niet voorgoed uit elkaars buurt kunnen blijven”, klinkt het bij de bron. “Charles heeft er echter nog geen vrede mee. Harry is volgens hem echt te ver gegaan deze keer. Hij heeft hem nog altijd niet vergeven voor wat hij samen met zijn vrouw Meghan tegen Oprah heeft gezegd.” 

“Hij heeft zijn familie publiekelijk vernederd en onder de bus gegooid", luidt het nog. "Harry zei in het interview bovendien dat Charles zijn telefoon niet meer opnam. Dat klopt. De man is ziedend. Hij had nooit verwacht dat Harry zoiets zou doen.”

TAGS  I  Prins Charles  I  prins Harry  I  shownieuws