Dinsdag 4 Mei 2021 - 16:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers doen opvallende vaststelling over Staf Coppens en zijn vrouw Monique in ‘Camping Coppens’

Kijkers doen opvallende vaststelling over Staf Coppens en zijn vrouw Monique in ‘Camping Coppens’

Maandagavond zagen we in ‘Camping Coppens - Op Weg Naar Zweden' hoe Staf Coppens en zijn gezin verhuisden naar hun nieuwe droomhuis. Ook nu weer kwam de familiale sfeer erg goed naar voren in het VTM-programma en dat viel ook de kijkers op.

“Vol emoties heb ik ook nu weer gekeken”, schrijft een trouwe fan op de VTM-fora. “Het is een heel mooi programma, echt waar. Staf en Monique doen er alles aan om hun kinderen gelukkig te zien. En dan oma Agnes met haar oogappeltjes!” 

“Superpapa en supermama voor de kids!”, laat een ander weten. “Ook oma is een topper! Héél mooi programma vol echte emoties en vol positiviteit! We zijn hier thuis grote fan!” “Wij ook”, reageert iemand enthousiast. “Telkens een plezier om naar te kijken. Een heel warme familie.” 

"Staf en Monique zijn twee fantastische ouders voor hun kinderen"

“Eindelijk eens een programma waarin je een gelukkige familie ziet zonder drama's en waarbij je de kans hebt om nog eens te lachen met hun guitenstreken. Staf en Monique zijn echt wel twee fantastische ouders voor hun kinderen, hoor.”

“Prachtig toch, dit programma!”, merkt een kijker op. “Een heel mooi gezin waar liefde overheerst en niemand vergeten wordt. Als je ziet hoe deze familie om elkaar geeft… Daar word je wel warm van vanbinnen.” 

“Wat een mooi en warm gezin”, lezen we nog. “Zo mooi om naar te kijken. Wij lachen ons hier alleszins dood: het zal uw papa maar zijn, die Staf! Hopelijk krijgen we nog veel meer van hen te zien.”

TAGS  I  Staf Coppens  I  Camping Coppens  I  shownieuws