Kijkers van 'Lego Masters' halen uit na overwinning van Thomas en Roy Buitenland
Buitenland

Kijkers van 'Lego Masters' halen uit na overwinning van Thomas en Roy

Kijkers van 'Lego Masters' halen uit na overwinning van Thomas en Roy

Thomas en Roy zijn de winnaars van 'Lego Masters'. Ze wonnen met grote voorsprong de wedstrijd en winnen 25.000 euro. Niet alle kijkers zijn het daar echter mee eens, zo blijkt.

Brickmaster Jonathan Bennink en zijn collega Ashton Matthew kregen elk een diamanten steentje met een waarde van 10 punten per steentje. De bouwwerken werden eveneens beoordeeld door 20 kinderen en de 10 kandidaten die eerder de wedstrijd moesten verlaten. Er werden dus in totaal 50 stemmen uitgebracht. Roy en Thomas kregen maar liefst 29 punten, waaronder de 20 punten van beide Brickmasters, en wonnen met grote voorsprong de wedstrijd. “Dit is écht niet te geloven, dit! Onbeschrijfelijk dat we dit hebben mogen meemaken!”, klinkt het bij de dolenthousiaste winnaars.

Niet enthousiast

De kijkers zijn niet allemaal even enthousiast. "Dit zijn niet de terechte winnaars", klinkt het. Of: "Wat jammer, zelfs een programma als 'Lego Masters' krijgt een onterechte winnaar". "Hoe kunnen zij nu gewonnen hebben? Zelfs de kabelbaan werkte niet", werpt iemand anders op. Een ander deel van de kijkers vinden Thomas en Roy dan weer wél de terechte winnaars.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws