-->

'Real Madrid vervangt Zidane door absolute toptrainer'

'Real Madrid vervangt Zidane door absolute toptrainer'
Woensdag 26 Mei 2021 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De wegen van Real Madrid en Zinédine Zidane scheiden deze zomer. Het is op tussen beide partijen en vooral Zidane heeft nood aan iets nieuws. Dat wil zeggen dat Real-voorzitter Florentino Perez op zoek moet naar een nieuwe trainer.

Eerder deze maand raakte al bekend dat Zidane het voor bekeken zou houden bij Real Madrid. De Fransman vertelde dat ook zelf al aan zijn spelersgroep. Volgens COPE zullen Real Madrid en Zidane het nieuws volgende officieel bevestigen.

Bij Real Madrid zaten ze ondertussen niet stil. Zo vond voorzitter Perez al vrij snel een opvolger voor Zidane. Massimiliano Allegri zal straks de fakkel overnemen. De gewezen succestrainer van Juventus krijgt binnenkort de sleutels van de ploeg in handen bij Real.

Vijf titels met Juve

Allegri stond tussen 2014 en 2019 aan het roer bij Juventus en leidde De Oude Dame gedurende die periode ieder seizoen naar de landstitel. Twee keer was Juve onder hem ook verliezend finalist in de Champions League. Sinds zijn vertrek bij Juventus wachtte Allegri geduldig op een andere grootmacht.

TAGS  I  Real Madrid  I  Zidane  I  voetbal