-->

Regi doet opvallende uitspraak over zijn ex, Elke Vanelderen: “Dit gaat niet blijven duren”

Regi doet opvallende uitspraak over zijn ex, Elke Vanelderen: “Dit gaat niet blijven duren”
Vrijdag 4 Juni 2021 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eind januari liet Regi Penxten weten dat hij en Elke Vanelderen na negen jaar een punt zetten achter hun huwelijk. Regi en Elke hebben samen twee dochtertjes: Ellie Martha (8) en Renée (4).

“We kijken vol liefde terug op onze jaren samen”, klonk het toen. “Er is geen spijt, er is geen nijd. We zijn en blijven vrienden. De belangrijkste rol uit ons leven blijven we samen vervullen: mama en papa zijn van onze twee prachtige dochters.” Een dikke vier maanden later is de scheiding nog steeds niet rond.

"Er komt sowieso een nieuwe periode in mijn leven aan"

“Elke en ik wonen nog onder hetzelfde dak”, zegt Regi nu in een interview met Het Laatste Nieuws. “Leuk voor de kindjes momenteel, maar dat gaat niet blijven duren. Ooit verandert dat uiteraard. Er komt sowieso een nieuwe periode in mijn leven aan, maar in de zin van: we komen terug buiten.” 

“De zomer begint goed vol te lopen met liveshows en dj-sets. Richting augustus kan ik wellicht, hopelijk, weer klagen over hoe moe ik ben”, lacht Regi. “Dat op zich is dus al een nieuwe start. Ik zie het niet zozeer als een nieuwe start relatiegewijs.”

TAGS  I  Regi Penxten  I  Elke Vanelderen  I  shownieuws