-->

Alle 'Familie'-kijkers zeggen hetzelfde over komst van Herbert Flack in 'Familie'

Alle 'Familie'-kijkers zeggen hetzelfde over komst van Herbert Flack in 'Familie'
Donderdag 10 Juni 2021 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Herbert Flack maakt zijn intrede in 'Familie' als Leon De Bot. Hij zal een belangrijke rol spelen in de zoektocht van Lars naar zijn vader. De fans van 'Familie' zijn alvast laaiend enthousiast.

"Prachtig nieuws dit. Een echte topacteur en hij heeft ook nog eens een geweldige stem", zegt een kijker. Een andere kijker zegt: "Dit is een echte topaanwinst voorde cast van 'Familie'".

Werkelijk iedereen zegt over Flack dat hij "een geweldige acteur" is. Flack speelde eerder al onder meer Pieter Aspe. Nu heeft hij dus opnieuw een grote rol beet.

"Mijn grote verhaallijn is enorm fijn"

“Het voelt bijzonder goed om opnieuw voor de camera te kunnen staan en bovendien in de huid te mogen kruipen van een personage waar zoveel mysterie rond hangt”, aldus Flack. “Het is duidelijk dat Lars en Raven op een belangrijk keerpunt staan in de zoektocht naar hun vader of grootvader."

"Die zoektocht leidt hen nu naar Leon De Bodt, een ex-kolonel die duidelijk een hele geschiedenis met zich meedraagt. Maar wie is Leon juist? En welke rol speelt hij in de zoektocht naar Lars’ vader?"

"Dat mijn personage meteen zo’n cruciale rol mag spelen in een grote verhaallijn is enorm fijn. En ik kan alvast verklappen dat er nog heel wat spanning zit aan te komen.”

TAGS  I  Familie  I  Herbert Flack  I  n365