-->

Makers van 'Familie' openhartig: "Dit gaat er gebeuren in seizoensfinale"

Makers van 'Familie' openhartig:
Maandag 21 Juni 2021 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vrijdag staat de seizoensfinale van 'Familie' op het menu. Het belooft een zeer spannende editie te worden, zo beloven de makers.

"Ondanks de blijvende coronahinder zitten er deze keer toch twee grote evenementen in die dubbelaflevering. Zo vindt er een glamoureus gala plaats waar de Fjutr-award voor de beste onderneming wordt uitgereikt en waarbij Lars en Mathias als twee haantjes tegenover elkaar zullen staan", zegt creative producter Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws. 

"Vorig jaar waren dergelijke scènes ondenkbaar"

"Bij die scènes waren voor het eerst nog eens 70 medewerkers betrokken. Alles verliep coronaproof en iedereen onderging vooraf en nadien een sneltest. Ook de plot rond de benefietrace van Quinten brengt veel personages samen. Vorig jaar waren dergelijke scènes nog ondenkbaar."

"Maar we hebben ons wonderwel aangepast aan de nieuwe situatie", vervolgt Feyaerts. "Naast die twee verhaallijnen hebben we natuurlijk nog andere plots, zoals de escalerende ruzie tussen Jonas en Simon en de liefdesperikelen tussen Vanessa en Mathias."

TAGS  I  Familie  I  Wim Feyaerts  I  n365