Pijnlijke details rond overgewicht Eden Hazard onthuld: "Dat doet je niet" voetbal
voetbal

Pijnlijke details rond overgewicht Eden Hazard onthuld: "Dat doet je niet"

Pijnlijke details rond overgewicht Eden Hazard onthuld: "Dat doet je niet"

Eden Hazard begint vanavond tegen Finland in de basis. Klaar (of niet?) om bij de Rode Duivels eindelijk een nieuwe start te nemen na twee jaar (blessure)miserie bij Real Madrid.

Zondag sprak hij vlak voor de afreis naar Sint-Petersburg met de verzamelde pers en daar maakte Het Laatste Nieuws een artikel rond. Daarin werd onder meer geschreven over zijn rotperiode bij Real Madrid.

"Er zal nog veel water naar de zee moeten vloeien, wil Eden ooit weer die graag geziene jongen worden in Madrid. Twee non-seizoenen hebben hem niet geholpen. Deels zijn fout - als je bij Real tekent, kom je niet met zeven kilogram overgewicht toe op de eerste training."

Dat Hazard met overgewicht was toegekomen, dat was al langer bekend. Maar dat nu uitlekt dat het maar liefst zeven kilo was, is op zijn minst verbazingwekkend te noemen, om niet te zeggen pijnlijk. Zeker voor een topsporter. Gelukkig is van dié Eden bij de Rode Duivels niets meer te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws