Kijkers hebben geen begrip voor beslissing van Play4: “Hoe dommer, hoe beter” Buitenland
Buitenland

Kijkers hebben geen begrip voor beslissing van Play4: “Hoe dommer, hoe beter”

Kijkers hebben geen begrip voor beslissing van Play4: “Hoe dommer, hoe beter”

Na het succes van ‘De Bachelorette’, waarin we het liefdesavontuur van Elke Clijsters volgden, gaat Play4 volgend jaar verder met ‘De Bachelor’. Voor de rol van bachelor vroegen de makers van het programma niemand minder dan ex-‘Temptation Island’-verleider Fabrizio.

Fabrizio wil de kans krijgen om iemand te leren kennen zonder de vooroordelen die hem al enkele jaren achtervolgen. Dat zal echter niet zo evident zijn, want op de sociale media staat onze kritische medemens nu al klaar met de botte bijl. “Goed zot als een vrouw zich hiervoor inschrijft”, klinkt het. “Weet Fabrizio wel dat hij er maar één mag uitkiezen?”

Gegarandeerd drama

“Oei oei, kijkcijfers onder nul, kan dat ook?”, vraagt iemand zich zelfs af. “Serieus, Play4. Is het zo erg gesteld met jullie ideeën voor nieuwe programma’s? Fabrizio dan nog… Zijn media-aandacht is weggevallen, zeker?”

“Oh nee, wat hij al niet doet om zich belachelijk te maken”, schrijft een ander. En ook: “Ditmaal is een IQ blijkbaar ook niet vereist. Hoe dommer, hoe beter het programma zal zijn. Dit wordt gegarandeerd een drama.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws