Dinsdag 3 Augustus 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Heftig moment voor Koen Wauters en Valerie De Booser: “We vielen elkaar in de armen”

Heftig moment voor Koen Wauters en Valerie De Booser: “We vielen elkaar in de armen”

Valerie De Booser en Koen Wauters vormden 17,5 jaar hét droomkoppel van de Vlaamse showbizz. Nu is Valerie al anderhalf jaar samen met Dirk De Witte. In ‘Waarheid, Durven of Doen’ sprak ze openlijk over het moment dat zij en Koen beslisten om het nieuws over hun breuk wereldkundig te maken.

Begin 2020 kwamen Koen Wauters en Valerie De Booser met het nieuws naar buiten dat ze een punt zetten achter hun relatie. "Door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid", klonk het toen in een emotionele post op Instagram. In het VTM-programma ‘Waarheid, Durven of Doen’ verklaarde Valerie dat het een bewuste keuze was om het spijtige nieuws op die manier te delen.

“Ik vind wel: als je de rest gedeeld hebt… En dat ging ook bijna niet anders”, zei ze daarover. “Als je trouwt, als je kinderen hebt, dan stuur je wel een soort persbericht. Dan moest je het nu ook wel doen. Je kunt moeilijk niks doen. Allez... Het is dan beter van het zelf te melden.”

Aftellen en beven

Anke Buckinx, die ook in het VTM-programma zat, zei daarop dat ze zich de dag nog herinnert waarop Valerie en Koen de foto op Instagram hadden gezet. Heel Vlaanderen was volgens de radiopresentatrice ondersteboven van het nieuws. “Ikzelf ook. Wij ook”, antwoordde Valerie heel eerlijk. “Ja, dat was echt zo… Samen aftellen en beven. En nadien in elkaars armen eigenlijk… Ja, dat was heftig.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  shownieuws