-->

Kijkers spreken schande van ‘De Redders’: “Menen ze dit nu?”

Kijkers spreken schande van ‘De Redders’: “Menen ze dit nu?”
Dinsdag 3 Augustus 2021 - 18:30   I   Foto: Play4   I  

Gisteren zond Play4 de langverwachte eerste aflevering van ‘De Redders’ uit. De fictieve redderspost staat opgesteld op het strand van Oostende – Mariakerke en is de uitvalsbasis van het reddersteam in de docufictiereeks. Onder meer Julie Vermeire en haar partner Laurins Dursin maken hun acteerdebuut. Kijkers konden de reeks echter niet smaken.

“Wat was dat? Zo’n slechte acteerprestaties heb ik nog niet vaak gezien”, schrijft iemand op de sociale media. “En er komt gewoon niets overeen met de realiteit. Totaal ongeloofwaardig.” “Dat meen je niet, dat dat serieus is?”, aldus een ander. “Zoiets moet toch op lijfstraffen worden afgevoerd na één aflevering.” 

“En zo werden er plots maar liefst vijf minuten van mijn kostbare tijd verspeeld”, reageert een misnoegde kijker. “En zij willen dan een vergelijking maken met ‘Baywatch’. Laat me niet lachen. Ik raad hen aan om dringend terug achter de schoolboeken te kruipen in plaats van te acteren.” 

Belachelijke toestanden

“Wat was me dat, zeg? Dit zouden ze beter uitzenden om één uur ‘s nachts”, lezen we nog. “Alle respect voor de échte redders, maar ik geloof niet dat veel mensen dit gaan uitkijken.” En ook: “Ik heb de eerste aflevering alvast niet uitgekeken, met al dat gepraat voor de camera. En dat noemen ze dan een serie. Geef mij maar het echte ‘Baywatch’, dat heb ik gelukkig op dvd.”

“Wat voor belachelijke toestanden waren dat allemaal? Precies ‘De Buurtpolitie’ 2.0. En ‘De Buurtpolitie’ is al zo slecht geacteerd. Ik zou beschaamd zijn om dit uit te zenden”, klinkt het nog streng.

TAGS  I  De Redders  I  Julie Vermeire  I  shownieuws