-->

Marc Van Ranst geeft zijn ongezouten mening: “Dit is gewoon heel erg fout”

Marc Van Ranst geeft zijn ongezouten mening: “Dit is gewoon heel erg fout”
Zaterdag 7 Augustus 2021 - 07:30   I   Foto: Photonews   I  

Marc Van Ranst en de Nederlandse coronascepticus Willem Engel kunnen al geruime tijd niet samen door één deur. Hun vete blijft maar aanhouden, alsook hun Twitter-oorlog.

“Nee tegen prikbussen. Zorg ook dat je alle medewerkers fotografeert, voor later zullen we maar zeggen.” Zo riep Willem Engel zijn volgers eerder deze week op om foto’s te maken van medewerkers van mobiele vaccinatiecentra. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Midden zag hier de grap absoluut niet van in en willen aangifte indienen tegen Engel.

Heel erg fout

“Als ik een selfie maak, dreig ik niet met zelfmoord”, reageerde Engel op Twitter. “Stop met de onzinnige en ziekelijk drang om intimidatie, geweld en dreigen te koppelen aan het maken van een foto! Waar het echt over gaat is namelijk dat iedereen aanvoelt dat wat gebeurt niet kan en amoreel is. #stopdeprikbus”, klonk het.

Daarna werd hij van antwoord gediend door Marc Van Ranst: “Het feit dat jij ‘aanvoelt’ dat vaccinatie ‘amoreel’ is, geeft jou niet het recht om je volgers op te roepen om het personeel van de vaccinatiecentra te gaan intimideren door foto’s te maken. Dat is gewoon heel erg fout”, aldus de viroloog. “De GGD heeft overschot van gelijk om klacht in te dienen!”

TAGS  I  Marc Van Ranst  I  Willem Engel