-->

Vertrek van Stefanie blijft ‘Familie’-kijkers beroeren: “Toch raar dat dit gebeurde, hoor”

Vertrek van Stefanie blijft ‘Familie’-kijkers beroeren: “Toch raar dat dit gebeurde, hoor”
Vrijdag 27 Augustus 2021 - 19:30   I   Foto: VTM   I  

Deze week startte het nieuwe seizoen van ‘Familie’. De eerste aflevering nam alvast een onverwachte wending en eindigde met de dood van Jonas (David Cantens), één van de vaste personages.

Deze gebeurtenis had ook ingrijpende gevolgen voor Stefanie, het personage dat gespeeld werd door actrice Jasmijn Van Hoof. In de aflevering van dinsdag pakte Stefanie immers haar spullen en besloot om bij haar mama in te trekken, in Amsterdam. Exit Stefanie. 

Knuffel en kus

Kijkers waren geëmotioneerd, maar er viel hen ook iets op. Het afscheid tussen Stefanie en haar papa Benny verliep nogal afstandelijk. “Ik vond het echt een raar afscheid”, laat een ‘Familie’-kijker weten op de sociale media. “Wellicht door de corona. Maar als mijn dochter zou vertrekken, zou ik haar toch ten minste knuffelen en een kus geven. Zeker na alles wat ze heeft meegemaakt in de soap.”

“Dat vond ik ook”, reageer een ander. “Het was geen afscheid zoals het zou moeten, maar inderdaad, corona zeker? Benny en Stefke hadden elkaar nog eens goed moeten kunnen vastpakken.” En ook: “Geen stevige knuffel voor haar vader? Dat was echt triest!”

TAGS  I  Familie  I  Jasmijn Van Hoof  I  David Cantens  I  shownieuws