-->

‘The Voice’-winnares Grace doet pijnlijke vaststelling: “Plots was het allemaal voorbij”

‘The Voice’-winnares Grace doet pijnlijke vaststelling: “Plots was het allemaal voorbij”
Zaterdag 4 September 2021 - 13:30   I   Foto: VTM   I  

Drie maanden geleden won Grace ‘The Voice van Vlaanderen’. Toch ging de focus daarna weer volledig naar haar schoolwerk. “Veel optreden zat er toen niet in”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Het was wel eventjes wennen”, zegt Grace. “Tijdens de opnames van ‘The Voice’ zat ik in een drive. Elke week ­repeteren, elke week op dat podium staan, elke week die spots en die camera's… en plots was dat allemaal voorbij. Dan besef je ook dat de wereld gewoon blijft doordraaien.”

Tv-monument

Maar nu staat ze dus terúg in de spotlights, met haar eerste single ‘Freedom’, dat ze in 'Tien Om Te Zien' mocht brengen. “Een ­vrolijk nummer, met soul en r&b-vibes”, laat Grace weten. “Dat ik het mag ­introduceren in zo'n tv-monument, aan de zijde van artiesten als Bart Peeters en Clouseau, is een hele eer. Ik zie hen al jaren op tele­visie, en ineens sta ik naast hen.”

“Nu ik écht begin op te treden, vind ik het fijn dat ik iets dat honderd procent van mezelf is, kan meenemen op het podium”, merkt Grace nog op. “Tijdens het minieme aantal optredens van de voorbije maanden, waaronder eentje met Natalia, bracht ik mijn acts uit ‘The Voice’ en nog een aantal covers. Met eigen werk stijgt je credibiliteit.”

TAGS  I  Grace  I  The Voice  I  The Voice van Vlaanderen  I  Natalia