-->

Bijzonder nieuws over Bart De Pauw: "Hij is hier heel blij mee"

Bijzonder nieuws over Bart De Pauw:
Woensdag 6 Oktober 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  

Volgende week gaat het proces tegen Bart De Pauw van start in de rechtbank van Mechelen. De Pauw moet zich verantwoorden voor grensoverschrijdend gedrag en elektronische overlast tegen 13 vrouwen. Hoewel hij tot 2 jaar cel riskeert, blijkt De Pauw geen last te hebben van zenuwen.

“Wel integendeel, ze kijken dat proces met groot vertrouwen tegemoet. Bart en z’n advocaten zijn heel blij met de tijd die ze gaan krijgen om te pleiten”, klinkt het bij mensen die dicht bij De Pauw staan in TV Familie. “Ze zullen in het grootste detail elk punt uit het dossier overlopen, om aan te tonen dat hier zuiver op de man is gespeeld.” 

“En dan zullen ze er vooral op hameren dat deze affaire nooit tot een rechtszaak had mogen komen. Dat het enkel zo ver is gekomen omdat het over Bart gaat.” 

“In elk ander geval was dit dossier geseponeerd geweest”, aldus de entourage van de verguisde tv-maker. “Stalkingdossiers die voor een rechter worden gebracht, zijn doorgaans van extreme aard. Waarin sprake is van geweld, achtervolgingen of bedreigingen. Gaat het louter om sms’jes, dan komt er geen rechter aan te pas.”

TAGS  I  Bart De Pauw  I  shownieuws