-->

Sombere weersvoorspelling van Frank Duboccage: “Dan gaat het pas écht een pak kouder worden”

Sombere weersvoorspelling van Frank Duboccage: “Dan gaat het pas écht een pak kouder worden”
Vrijdag 29 Oktober 2021 - 07:00   I   Foto: VTM   I  

Gisteren konden we nog genieten van een prachtige dag met heel wat zonneschijn. Vandaag starten we nog zonnig, maar de bewolking zal wel toenemen. Volgende week ziet het er allesbehalve goed uit.

“Als we op de weerkaarten kijken, zien we dat er een storing stilaan dichterbij komt. Na de middag gaat de bewolking toenemen en kan het ook licht gaan regenen. Het wordt zo’n 18 graden”, zegt VTM-weerman Frank Duboccage. “In het weekend wordt het met 15, 16 graden al wat minder zacht. Maar vanaf maandag wordt het pas écht een pak kouder en dan gaat het richting de 11 graden.”

Volgende week ziet er dus allesbehalve goed uit. “Het wordt herfstachtig met regen of buien die over het land gaan trekken en de temperaturen gaan helaas echt wel de verkeerde kant uit”, aldus Frank.

“Maandag ook veel wind, overigens, dus dat ziet er allesbehalve fraai uit. Dinsdag, woensdag, donderdag wordt het alsmaar kouder met op woensdag en donderdag op het warmst van de dag nog maar 10 graden. De herfst steekt dus een tandje bij.”

TAGS  I  VTM  I  Frank Duboccage