-->

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ heel eerlijk over haar relatie met Marijn: “het werd tijd, hè”

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ heel eerlijk over haar relatie met Marijn: “het werd tijd, hè”
Vrijdag 29 Oktober 2021 - 20:30   I   Foto: Instagram   I  

Vorige week vierden 616.000 kijkers mee met het jubileum van ‘Blind Getrouwd’. Op de grote reünie hing veel vriendschap en liefde in de lucht en dat is op maandag 1 november niet anders in het tweede deel van ‘Blind Getrouwd: De Jubilee’.

De koppels en ex-deelnemers duiken de nacht in en maken er één groot feest van, inclusief zwaaiende servetten, grote bruidstaarten en volgens Ingeborg “de openingsdans der openingsdansen”. De camera’s gaan ook langs bij alle tortelduifjes en belanden zo ook bij kersvers samenwonend koppel Candice Martens & Marijn Lenaerts, dat onlangs naar Binkom verhuisde. 

Nieuwe huurder

Nochtans antwoordde Candice in Blind Getrouwd nog resoluut “nee” op de vraag van Marijn of ze zou overwegen om naar Binkom te verhuizen. “Maar ik heb vandaag mijn sleutels afgegeven aan een nieuwe huurder”, vertelt ze maandag in de Jubilee-aflevering. 

“Ik ben blij dat we de stap naar samenwonen hebben gezet, want het is echt tijd. Het was moeilijk om de sleutels van mijn huis af te geven, maar ik voel dat het een goede keuze is geweest. De taakverdeling is dat ik voor de sfeer en gezelligheid zorg en Marijn voor…” “Al de rest zeker”, vult Marijn aan.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  shownieuws