-->

Erik Van Looy over slechtste ‘De Slimste Mens’-kandidaat ooit: “Die aflevering mocht zelfs niet worden uitgezonden"

Erik Van Looy over slechtste ‘De Slimste Mens’-kandidaat ooit: “Die aflevering mocht zelfs niet worden uitgezonden
Zaterdag 30 Oktober 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews   I  

Erik Van Looy is al 19 van de 20 seizoenen presentator van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, nog steeds de ludiekste quiz op de Vlaamse televisieschermen. In al die jaren heeft al veel meegemaakt met de kandidaten. Op MNM vertelt hij over de ene aflevering die nooit werd uitgezonden.

“Er is één aflevering ooit niet uitgezonden. Dat was voor mijn tijd”, begint Erik te vertellen. “Dat was de derde of vierde aflevering van het eerste seizoen. Ik weet eigenlijk niet of ik dat mag zeggen. Er was toen iemand die zo slecht presteerde dat ze dachten: dit kunnen we niet uitzenden.” 

“En dan hebben ze de vierde aflevering gewoon opnieuw opgenomen en dan de man die gewonnen had terug laten komen en zo. Er is dus één aflevering van ‘De Slimste Mens’ nooit uitgezonden”, aldus Erik.

Maakt helemaal niet uit

Wie deze oerslechte quizzer was, is tot op de dag van vandaag een groot geheim. “Ik weet zelf ook niet over wie het gaat, maar het was iemand die niet zo heel bekend was”, laat Erik nog weten. “Maar ik denk wel dat het professor was, of zo. Toen dachten we nog dat zoiets heel erg was, maar nu weten we dat dat helemaal niet uitmaakt. Maar nu heb ik al te veel verteld.”

TAGS  I  Erik Van Looy  I  De Slimste Mens  I  shownieuws