-->

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ reageren teleurgesteld: “Dit is zo jammer”

Kijkers van ‘De Slimste Mens’ reageren teleurgesteld: “Dit is zo jammer”
Woensdag 10 November 2021 - 12:30   I   Foto: SBS   I  

Tine Embrechts won gisteren met overmacht haar eerste aflevering van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze behaalde zelfs de hoogste score ooit. In de finale stuurde intensivist Geert Meyfroidt olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx naar huis.

Alexander mag in vier deelnames dan wel geen enkele overwinning op zak hebben, hij speelde zich wél losjes in de harten van de kijkers thuis. Zij vinden het dan ook erg jammer dat Geert Meyfroidt hem versloeg. “Zo spijtig dat Alexander eruit is! Zo’n knappe, verstandige jongen”, zegt iemand op de sociale media. 

“Ja, echt zonde dat hij eruit is, hij was echt iemand waarvoor ik bleef kijken”, laat een ander weten. “Super sympathieke, knappe gast!” “Wat een sympathieke kerel is dat, zeg, die Alexander!”, schrijft nog iemand. “Ik kende hem niet, maar ik vind het erg jammer dat hij er al uit is. Hopelijk zien we hem snel ergens anders terug!”

“Knappe, slimme gast, grappig ook en wat een mooie lach”, merkt een dame op. “Heel spijtig dat hij er nu uit ligt, was een plezier om naar te kijken.” “Ja, jammer van zijn exit, we hebben heel erg genoten van zijn deelname”, lezen we ook nog.