‘Familie’-kijkers in shock: “Hij zal degene zijn die Peter vermoordt”

‘Familie’-kijkers in shock: “Hij zal degene zijn die Peter vermoordt”
Woensdag 24 November 2021 - 07:30   I   Foto: VTM   I  

Kijkers van ‘Familie’ zijn er nog steeds niet over te spreken dat Gunther Levi uit de VTM-serie geschreven wordt. Gunther speelde 23 jaar de rol van Peter Van den Bossche.

Peter leek uit te groeien tot dé pater familias van ‘Familie’. De makers opteerden echter voor een shockeffect door hem uit de reeks te schrijven, en daar zijn ze wonderwel in gelukt. Hoe en wanneer Peter voor het laatst te zien zal zijn, is nog een raadsel, maar op de sociale media begint iedereen alvast te speculeren. 

Sommige fans zijn er zelfs van overtuigd dat Bert speciaal zal terugkeren naar ‘Familie’ om Peter om het leven te helpen. “Alle puzzelstukjes vallen in elkaar aangezien Bert altijd kan terugkomen en het vast staat dat Peter eruit gaat”, zegt iemand op een van de fansites. “Misschien is de terugkeer van Bert de reden waarom Peter eruit gaat.”

“Ik denk dat Bert terugkeert en Peter kapotmaakt”, laat een kijker weten. “Zo wordt Bert het nieuwe hoofdpersonage in ‘Familie’.” “Ja, ik denk het ook. Bert die Peter iets aandoet, en Peter die het niet overleeft. Hij moet er toch sowieso uit, hè”, zegt een ander. “Wauw, dat zou pas een schok zijn! Maar in soapland kan dat allemaal”, merkt een fan op.

TAGS  I  Gunther Levi  I  Familie  I  Peter Van den Bossche  I  shownieuws