Deze verstrengingen liggen op tafel bij Overlegcomité van morgen Royalty
Royalty

Deze verstrengingen liggen op tafel bij Overlegcomité van morgen

Deze verstrengingen liggen op tafel bij Overlegcomité van morgen

Het Overlegcomité komt morgen vervroegd samen. Er is geen andere keuze meer, want de coronacijfers blijven maar verder stijgen naar recordhoogtes.

Vanuit alle hoeken van de samenleving klinken er noodsignalen. De politiek wil dus niet langer wachten, ondanks het feit dat de vorige verstrengingen pas sinds afgelopen zaterdag zijn ingegaan.

Wat ligt er dan op tafel? Wel, het aantal contacten van mensen zal drastisch naar omlaag moeten. Minister Petra De Sutter van Groen liet alvast weten dat er mogelijk een volledige verplichting van telewerk komt, zonder een vaste terugkeerdag per week zoals dat nu het geval is.

Nachtleven

Daarnaast zal er ook worden gekeken naar het nachtleven en massa-evenementen. Gezien de hoge viruscirculatie wordt dat mogelijk voor een tijdje weer aan banden gelegd. Mogelijk komen er ook bepaalde verstrengingen in de horeca, zoals de verplichting om weer aan een vaste tafel te gaan zitten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws