-->

Vrouw (24) met grootste lippen ter wereld: “Nu wil ik een gezichtsverlenging”

Vrouw (24) met grootste lippen ter wereld: “Nu wil ik een gezichtsverlenging”
Zaterdag 4 December 2021 - 12:00   I   Foto: Instagram   I  

Andrea Ivanova, een 24-jarige Bulgaarse, beweert de grootste lippen ter wereld te hebben. Toch wil ze dit jaar nog een extra moeite doen om haar schoonheidsideaal te bereiken. Andrea bereidt zich momenteel namelijk voor om zichzelf een wel heel speciaal kerstcadeau te doen: haar 27e injectie.

Andrea haalde al eens de krantenkoppen toen ze begon te pronken op Instagram met haar steeds groter wordende lippen. De Barbie-wannabe heeft al meer dan 5.000 euro aan haar lippen alleen al uitgegeven - en ze is niet van plan om snel te stoppen. 

Ze bekijkt ook de opties om een gezichtsverlenging te ondergaan en om de vorm van haar kin en kaaklijn te veranderen. In een poging om nog meer op een plastic pop te lijken, hoopt Andrea nog meer plastische chirurgie te ondergaan om zo haar jukbeenderen te vergroten. 

"Ik voel me veel beter met mijn lippen"

Andrea zegt dat haar grote lippen leiden tot een groter zelfvertrouwen. "Veel mannen van over de hele wereld schrijven me op mijn sociale media en bieden me geld aan”, zegt ze aan de Daily Star. Ondanks het feit dat ze zoveel injecties krijgt, die elke keer ongeveer 250 euro kosten, maakt Andrea zich geen zorgen dat haar lippen op een dag zullen “barsten". 

In 2018 liet ze voor het eerst haar lippen opvullen. Elke maand krijgt ze een ‘update’ die haar telkens een paar honderd euro kost. ”Ik vind ze erg leuk zo en voel me veel beter met mijn lippen. Binnenkort zal ik nieuwe procedures ondergaan voor lip- en wangvergroting”, klinkt het.

TAGS  I  Andrea Ivanova  I  lippen